sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Yllätys ;)

84/2009

Tässä on nyt se lupaamani yllätys. Motivetin joulukurre -Heinikasta. Arvatkaapas nappasiko eilen kun oli+ 26 astetta lämmintä ja jouluun 6kk , tehdä tätä. No nyt on ainakin virallisesti Siperian "joulusesonki" aloitettu. Kyllä tämä nyt menettelee vaikka en mitenkään fanita näitä Motivetin oravia.

Lämpöistä, kaunista iltaa toivottelee Köllöhiiri ``´´

perjantai 26. kesäkuuta 2009

Vintage

83/2009

Olen tykästynyt näihin kuviin. Mutta seuraavaksi on luvassa ..hmmm yllätys...toivottavasti jo tänään.

Aurinkoista päivää kaikille ``´´

torstai 25. kesäkuuta 2009

Keijukaisia :)

82/2009


Pitkästä aikaa olen saannut jonkinlaisen kortin aikaiseksi. Materiaalipulasta olen valitellut jo kauan ja nyt se on nähtävissä. Käytin ensimmäistä kertaa "tarrakuvaa" :)...liian laiska olen nyt värittämään leimakuvia. Mutta täytyy myöntää että kortin teko on ihanaa ja tänään pitäisi kyllä jo tehdä materiaalihankintoja.
Tässä pieni palaotos kolmiuloitteisuutta kuvamaan.

Rakkaudella ``´´

lauantai 20. kesäkuuta 2009

Kortti minulle :)

81/2009 Jehkotar Cardchallenge # 62

Kiitos haastavasta luonnoksesta Lehtipöllön Tanjalle...kaimalle!! :)

Huomasin tänään:jostakin on tingittävä ja nyt se oli tuo nauhan paikka. Lähdin alupitäen tekemään liian pienelle pohjalle. Ja kun "ihtepäinen" olen kaikki piti saada tähän mitä olin halunnut. Kuvista on jo huutava pula, kun en ole nettikaupoille kerinnyt...siksi tämä geisha...mutta se on minun lemppari.
Hyvää Jussia toivottaa Köllöhiiri ``´´


keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Syntymäpäivänä

80/2009 Korttipuoti Tiinan Haaste "14"


No niin, pitkän tauon jälkeen. Tässä olisi kortti Anskun Anskun Kammari tekemään luonnokseen. Hieno ja haastava luonnos, jota en saa valitettavasti avattua kuvatiedostoissani joten en saannut sitä tänne. Mutta kiitos Ansku sinulle...meinasin jo valittaa "ei tommosia saa tehdä" :) Oli nimittäin nauhan sijoitus vaikeuksia minulla. Työjärjestys meni sekaisin :)


Tässä sitten vähän kallistettuna tämä "luomus". Toivotan kaikille kaikkea hyvää ja kiitos kommenteista joita olette käyneet laittamassa.


Terveisin Köllöhiiri ``´´

lauantai 13. kesäkuuta 2009

Kihlaparille

79/2009 Jehkotar CardChallenge JCC # 61

Tämän viikon luonnoksen Jehkottareen oli tehnyt Kati. Kiitos kivasta luonnoksesta.



Luonnos oli mukava, mutta kortintekijä tumpelo. En voi käsittää mikä idea minulta oli laittaa nuita sydämiä tuon leimakuvan alle. Huomasin jossain vaiheessa valmistavani korttia ulkomuistista ja siksi asiat ovat tässä väärinpäin. Väritkin ovat kummalliset. No on tässä varmaan jotain nättiäkin. Olen ihan kympillä ihastunut tuohon "Amor" leimaan jonka Heiniltä viimeviikolla ostin. Ihan huippu ihana tausta leima.




Tässä vielä pieni avattu otos.


Hyvää yötä kaikille ``´´


perjantai 12. kesäkuuta 2009

Rippipäivänä

78/2009

Vielä liikutaan hieman samoilla valmiskuva linjoilla, joka tässä tapauksessa on hieman aikuismainen minun mielestäni. Mutta parempaa ei nyt ollut. Taisipa olla ainut kuva. Tämä on alkujaan 3d kuva , mutta käytän näissä vain alinta pohjaa. Olen ollut kipeänä ... tänään on vapaapäivä ja paranemaan päin olen.


Kaikesta huolimatta, kaunista päivää kaikille
Edelleen :( ``´

keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Kullankaivajan Unelma ;)

78/2009 / ATC 6

Ei nyt ihan mennyt nappiin tämä ATC. Kiireestä kait johtuu. Ajatus oli mielestäni hieno ; kullankaivajan unelma täydestä vaskoolista:) Oli miten oli, tämä lähtee Papin askarteluihin ja minä lähden töihin.

Köllöhiiri :( ``´´


maanantai 8. kesäkuuta 2009

Digital Collage Sheet by*iTkUpiLLi*

77/2009

Nyt tuli kortti omasta sisimmästä. Geishan katseesta näkee tekstin. Löysin värit joista olin haaveillut jo kauan. Kun jokin aika sitten valitsin Itkupillin ilmaisarkeista juuri tämän, olen huomannut se on täyttänyt kaikki toiveeni. Ihanat kuvat. Samasta arkista on jo lähtenyt ATC Papille askarteluihin. Postitin Leviltä..yllätys!


Surullinen ``´´

sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Taatsin seita :)

Pidän puusta kiinni koska pelottaa:))) Naama vielä turvoksissa ja siniset silmän alukset leikkauksen jäljiltä.

Levin reissu on tehty ja kävin samalla uhraamassa Taatsin seidalle ruisleivän puolikkaan. Mutta musta korppi jonka suhahti ylitseni toden näköisesti syö sen joskus. Huippupaikka se Pokan kylä missä seita sijaitsee. Luulen että vielä tavataan. Muistelen kyllä että olen ehkä käynyt siellä ennenkin vaellusreissulla...en ole varma.
No huomenna alkaa työt ja kortinteko jää ehkä huomiselle tai tiistaille.
Kaunista huomista kaikille toivottaa :( ``´´

keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Vintage

76/2009

Viimeinen kortti ennen lomaa. Olen sykkyrällä, olen tehnyt jotain sellaista mistä itse pidän. En löydä moittitavaa. Teen nyt jotain poikkeavaa ja Heinille terveiset :) Kerron mistä olen hankkinut materiaalit tähän korttiin. Kaikki pieninkin yksityiskohta, lukuun ottamatta kuvaa jonka vintageksi luokkittelen , on ostettu HEINIKASTA !! Tänään ostin VAIN tuon pienen nuottileiman ja hienosti toimii myös kultaisena kuvan raameissa.


Sykkyrällä ``´´

tiistai 2. kesäkuuta 2009

Onnittelukortti

75/2009 StampARTic Sketch challenge in June


Tässä olisi tämän kertainen luonnos jonka on tehnyt Marianne. Thank you Marianne :)


Ja tässä on oma korttini tehtynä tähän luonnokseen. Ihana luonnos ja mukava tehdä. Ei varmaan tarvitsisi mainita ( huomaatte kuitenkin) väritys meni metsään;)
3.6.09
Koska pienet korjaukset ovat mahdollisia :) ...väritin uuden leimakuvan ja vaihdoin sen tähän korttiin. Nyt on huomattavasti mukavampi.

Huomiseen ``´´

maanantai 1. kesäkuuta 2009

Rippikortti tytölle

74/2009

Tämä olisi jäännyt tänään tekemättä ellei se olisi ollut kukkia vaille valmis. Eilen illalla sain hieman rentoutua askartelun parissa ja tänään oli se silmäluomien leikkaus. Olen aika hurjan näköinen mustine silmineni ja raskaanlaisesti teipattuna. Sen verran on vielä näkökenttää että sain tämän kortin tehtyä valmiiksi. Jo yöllä mietiskelin värivalintojani : että kyllä tämä nyt muistuttaa enemmän vauvakorttia kun 15 vuotiaan korttia. Ehkä joku muu pohjaväri olisi sopinnut tarkoitukseen paremmin. Mutta ei se mitään- oli ihan kiva tehdä ja se oli pääasia. Ja kun ottaa vielä huomioon että harjoittelen kukka-asetelmia, niin pääpaino on nyt juuri niissä.

Posti toi tänään kivan yllätyksen.Papinaskarteluista tuli pussi ihania virkattuja kukkia joista yhden käytin tähän korttiin. Ja lisäksi kaksi alla olevaa ATC-tä. " Toivoisin olevani kuin Elvis" ja Kruunajaiset.
Kiitos papille ja laitan itsekkin tulemaan sinulle postia - toivottavasti saan postiin viimeistään TO-aamuna.


Terveisin Köllöhiiri ``´´