lauantai 4. heinäkuuta 2009

Hääparille

85/2009

Tulee enään niin harvakseltaan tehtyä näitä ettei kohta osaakkaan. Sain uuden Hänglar -leiman...ja ihastuin ensisilmäyksellä ;) Enpä osaa muuta sanoa.

Rakkaudella ```´´

7 kommenttia:

AN kirjoitti...

Kuuluhan sinustakin vielä:)
tuo hääleima on kaunis ja korttisi upeasti rakenneltu!
Hyvää lauantai-iltaa Köllöhiiri!

Saron kirjoitti...

Todella kaunis kortti!! Tuo leimasin on kyllä ehdottomasti yksi parhaimmista hääaiheisista leimasimista!! Minäkin olen tehnyt hääkortteja, mutta vaan 3D-tekniikalla tällä kertaa. 4kpl on vielä kuvaamatta, mutta enköhän nekin saa huomenna kuvattua:)

Maaret kirjoitti...

Aivan loistava kortti; Kokonaisuus varsin ihastuttava ja huolellisesti rakennettu, tykkään tosi paljon!

Pitsihame kirjoitti...

Valloittava kortti! On tuo leimakuva tosi kiva - ei ihme, että tykästyit ja sit teitkin siitä ihastuttavan kortin.

Ansku kirjoitti...

Kaunis ja ihanat värit niinkuin aina. Kyllä Köllöhiiri on taitava :D
Mulla alkoi loma ja huomenna lähden muorin kanssa veljen luo Myrskylään muutamaksi päiväksi, sitten onkin mökkeilyä ja teen ihan vaan sitä mikä mukavalta tuntuu. 4 viikkoa lomaa enkä meinaa tajuta sitä vielä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Enpä ole helteillä paljon Blogistaniassa poikkeillut minäkään, mutta täällähän näyttää taas oikein hyvältä :)! Jännä juttu, mutta tuo joulu-Kurre iski minuun nyt oikein hyvin, johtuneeko tuosta syksyyn taipuvaisesta säätilasta. Ihanaa kyllä, kun viilenee jo täälläkin: ajatus alkaa taas kulkea vähän vähemmän kokkareissa, ja kädetkin taipuvat edes johonkin.
Joulukortteja täytyisi varmaan tehdä minunkin, mutta niin ne vain jäävät aina (liian?) myöhäiseen, ja tulee kiirus. Viime vuonna, kun koitin tehdä myyntiinkin, meinasivat omat jäädä ihan lapsipuolen asemaan.
Ja kuukauden päästä vihitään tuo meidän vanhempi kummityttökin, joten hääkorttia olisi tarvis täälläkin. Luulenpa kumminkin, että lähestyn aihetta ristipistojen kera, niin lahjana kuin korttinakin...

Piia kirjoitti...

Hurjan kaunis ja ihana kortti! <3