torstai 17. joulukuuta 2009

Joulukirjoja ystäville

129/ 2009

Joulukorttikirjoja ystäville...tilattiin muutama kappale. Minua hymyilyttää...tätä "korttimuotoa" kun olisi innostusta kehittää. Uskon että saisin aikaiseksi vaikka mitä ihanaa. Nyt alkaa olla jo aika vähissä ja materiaalit on aina haettava kaupasta uusiksi, kun olen pyrkinyt käyttämään tämän vuotisen joulumateriaalin pois niin, ettei
jäisi paljoa ylimääräistä ensi vuodelle käytettäväksi. (koska niitä ei tule käytettyä ensi vuonna :)))
Joulu tulee...eilen oli koulun kuusi juhla. Aamulla muistelin viime kesää. Juuri niitä elokuun ensimmäisen ja toisen viikon lämpimiä iltoja, jolloin ihmisten äänet sekoittuivat järven makkaranpaistokatoksesta tulevaan savuun. Ihmisten leppoiset äänet ja nauru jotka savukiehkuroiden mukana levisivät järven ylle, hajotakseen hiljalleen kesäillan auringonlaskuun. Siinä oli se minun kesäidyllini....siinä oli kuin menneen ja tulevan elämän kohtauspaikka. Hetki "aikojen" välissä. Se hetki jäi kuin "värinäksi" minun sisimpääni.
Eilen kuusijuhlassa oli hieman samaa värinän tuntua...ihmisten katseet olivat iloisia ja liikkeellä juhlapaikalla oli paljon onnellisuutta...lasten ja heidän vanhempiensa iloa. Laskin että itselläni taisi olla ehkä 18 kuusijuhla ja vielä on tulossa monta lisää. Taidan päästä yli 20:neen kuusijuhlaan....vanhempana.
Valitettavasti kuusijuhlassa ihmisillä näyttää olevan aina kiire, myöhäisestä ajankohdasta johtuen. Ei ole aikaa pysähtyä hetkeksi, nauttimaan tunnelmasta.
Kuusijuhlasta alkaa minun jouluni..niin se on aina ollut...ja toivottavasti niin on myös tänä vuonna :)

Kaunista joulunalusaikaa, tonttujen töppösten jälkiä jokaiseen pihaan....
toivottaa ``´´

2 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Hienoja nää joulukorttikirjat:) Mistä lie olet löytänyt ja onkos näissä monta sivua?
Ihanaa että vielä jossain päin kuitenkin vietetään kuusijuhlia! Tänään juuri kuulin radiosta että useammatkin koulut ovat tinkineet koko joulujuhlista, mm. osittain lomautuksien takia...minusta se on sääli:(
Mukavaa joulun odotusta ja turha kiire pois:)

maiju kirjoitti...

Ihania kirjoja olet koristellut ystäville. Nuo kukat on huippuhienoja. Hyvää joulunodotusaikaa ;)