maanantai 21. joulukuuta 2009

Rauhallista Joulua


Siperian joulua...punainen kynttilä tienhaarassa :) Siperia jää nyt joululomalle ja palaan takaisin joulun välipäivinä , jolloin on blogini 1 vuotis synttärit.

TOIVOTAN KAIKILLE SIPERIASSA VIERAILEVILLE IHMISILLE

RAUHALLISTA, MAKOISAA JA RAKKAUSRIKASTA JOULUA

Rakkaudella Köllöhiiri ``´´

lauantai 19. joulukuuta 2009

Lauantai enkeli

130 /2009

Vielä joulukorttikirjoja...nämä enkelit olivat kauniita. Enkeleitä kaikille :) Tuuli on purevaa ja pakkanen pakertaa punan poskille tällaisena päivänä...mutta siitä huolimatta joulun odotus tuntuu lämmittävän ulkoisestikkin.

Tässä etukannen takaosa.

Terveisin ``´´

torstai 17. joulukuuta 2009

Joulukirjoja ystäville

129/ 2009

Joulukorttikirjoja ystäville...tilattiin muutama kappale. Minua hymyilyttää...tätä "korttimuotoa" kun olisi innostusta kehittää. Uskon että saisin aikaiseksi vaikka mitä ihanaa. Nyt alkaa olla jo aika vähissä ja materiaalit on aina haettava kaupasta uusiksi, kun olen pyrkinyt käyttämään tämän vuotisen joulumateriaalin pois niin, ettei
jäisi paljoa ylimääräistä ensi vuodelle käytettäväksi. (koska niitä ei tule käytettyä ensi vuonna :)))
Joulu tulee...eilen oli koulun kuusi juhla. Aamulla muistelin viime kesää. Juuri niitä elokuun ensimmäisen ja toisen viikon lämpimiä iltoja, jolloin ihmisten äänet sekoittuivat järven makkaranpaistokatoksesta tulevaan savuun. Ihmisten leppoiset äänet ja nauru jotka savukiehkuroiden mukana levisivät järven ylle, hajotakseen hiljalleen kesäillan auringonlaskuun. Siinä oli se minun kesäidyllini....siinä oli kuin menneen ja tulevan elämän kohtauspaikka. Hetki "aikojen" välissä. Se hetki jäi kuin "värinäksi" minun sisimpääni.
Eilen kuusijuhlassa oli hieman samaa värinän tuntua...ihmisten katseet olivat iloisia ja liikkeellä juhlapaikalla oli paljon onnellisuutta...lasten ja heidän vanhempiensa iloa. Laskin että itselläni taisi olla ehkä 18 kuusijuhla ja vielä on tulossa monta lisää. Taidan päästä yli 20:neen kuusijuhlaan....vanhempana.
Valitettavasti kuusijuhlassa ihmisillä näyttää olevan aina kiire, myöhäisestä ajankohdasta johtuen. Ei ole aikaa pysähtyä hetkeksi, nauttimaan tunnelmasta.
Kuusijuhlasta alkaa minun jouluni..niin se on aina ollut...ja toivottavasti niin on myös tänä vuonna :)

Kaunista joulunalusaikaa, tonttujen töppösten jälkiä jokaiseen pihaan....
toivottaa ``´´

maanantai 14. joulukuuta 2009

Joulukirja

129 /2009

Tässä vielä tilauskortti...ehkä tämän joulun "paras" minkä sain aikaiseksi.Värit ovat onnistuneet ihan kympillä. Livenä erittäin kaunis väritys.

128/2009

Ja sitten jotain, mitä en ole ennen tehnyt...Joulukorttikirjan. Ostin valmiita "pahvilaatikon" värisiä pikkuvihkoja ja tein tälläisiä Joulukirjoja...meinaan antaa hyvän joulun toivotukset tämän myötä eräälle oikein ihanalle "naapurille". Ihan hymyilyttää:)) Minähän nautin tästä...joulusta...juuri näin.




Tässä vielä etukannen sisäpuoli.


Pakkasterveisin ``´´

sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Joulukahvit

128 /2009

Tässä taas yksi niistä viimehetken tilauksista. Kylläpäs oli mukava tehdä korttia leimakuvaan...joskin värittäminen otti lujalle...laiskuus varmaan vaivaa. Olen oikein tyytyväinen...Pakkanen kiristyy hiljalleen ja illaksi saadaan kylmä joulunodotusta enteilevä sunnuntai ilta. Olen ajatellut fiilistellä illalla sauvakävellen...tähtien tuikkiessa taivaalla.

Terveisin ``´´

lauantai 12. joulukuuta 2009

Joulu lähestyy

127/ 2009

Joulu lähestyy...vielä viimeisiä tilattuja joulukortteja...luulin jo lopettaneeni...mutta otin "viimetingan tilauksen" ja vietän pyhän korttien kanssa. Syy miksi en ole päivittänyt blogia on se ,etten minä saa kunnon kuvia otetuksi näillä valaistuksilla mitä on tällä hetkellä käytettävissä.
Jotain ihanaa joulujorinaa olisi mukava kirjoitella....ja surffailla vakoilemassa toisten blogeja. Mutta katsotaan nyt vielä...josko tarina suoni aukeasi ennen joulua :)
126/ 2009

Jaa..kohta on vuosi 2010. Saa muuttaa korttien numerointia...pitäisi palata taakse päin ja katsoa milloin on blogini yksivuotis synttärit. Taitaa olla jo muutaman viikon kuluttua :)



Herkullista Joulun odotusta kaikille toivoo Köllöhiiri, joka on kohta Pulla-, suklaa-, tai piparihiiri``´´