sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Vapaa... :)

025/ 2010

Tänäaamuna uhrasin hyvin paljon aikaa tämän yksinkertaisen kortin tekemiseen. Kaikki eteni täydellisesti tuntemuksieni ja aistieni mukaisesti siihen kohtaan, jolloin tuli tehdä +asetella tuo "tekstikukkanen". Mikään ei tuntunut enään sopivan niin, että olisin ollut tyytyväinen...mutta siinä se nyt paras mahdollinen valinta tänä aamuna :)

En tiedä mitä kortin katsojalle välittyy, en tiedä mitä hän tässä kortissa näkee...mutta jos joku kysyisi mistä ihmeestä saan ideani tehdä esim. juuri tällaisen kortin....se idea on rakkaudessa :)

Se on tunnetta, jolla ei ole kohdetta, joka kanavoituu minusta ulos; väreinä, kuvina, paperivalintoina jne. Joka kerta, omastamielestäni onnistuneen valinnan tehtyäni ja korttia "kasatessani" sydämeni ikäänkuin särkyy.

Maailma on täynnä toinen toistaan parempia ja todella taitavia kortintekijöitä, joiden luomusten edessä "haukkoo henkeään" ihastuksesta. Kuinka montaa kortintekijää, nimiä nyt mainitsematta, ihailen ja joka kerta heidän töitään katsellessani ajattelen..."en koskaan kykene tuohon". (en esimerkiksi oppinut värittäämään akvarellejä käyttäen leimakuvia) :)...taito, jota edelleen ihailen suuresti ja ne kaikki ihanat kortit, joissa akvarellikuvaa on käytetty saavat minut ihastuksiin asti. Omasta, "erinlaisesta" tyylistä on aina joskus mainittu kommenteissa...niin se oma tyyli on sitä "syvintä"...ja aikajoin kuitenkin yritän "rikkoa" sitä tyyliäni, mutta se ei koskaan ehkä anna sitä "syvintä" tunteen siirtäytymistä kortille, millä saan ehkä myöskin korttiin aikaiseseksi "tietyn tunnelman". Höpönlöpön juttuja taas.... :)

Rakkaudella ``´´

4 kommenttia:

AN kirjoitti...

Kiva lukea ajatuksiasi ja ihan tutulta kuulostaa! Kortista tulee hyvä jos se tehdään rakkaudella hellin käsin--ihan mutu tuntumalla--kun se on valmis -seuraa luopuminen--surullista ja sitten taas uutta tekemään--
Minä pidän kovasti sinun korteistasi
-niissä on jotain erikoista--
Hyvää ja aurinkoista sunnuntaita ♥

TanjaS kirjoitti...

Kiitos AN...kaikesta mitä sanoit :)
Kuten myös minä, pidän kovasti sinun korteistasi..olen aina pitännyt ja niissä on vielä sokerina pohjalla "se" akvarelli :))))<3

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpas siitä aikaa, kun olen tänne piipahtanut; miten nämä kuukaudet vierivätkään!
Tiedätkös, sinun korttisi ovat juuri siksi niin hienoja, kun niissä on ajatusta; nautin niiden katselemisesta kovasti, niinkuin varmasti korttien onnekkaat vastaanottajatkin :).

Kaija kirjoitti...

Voi kuinka kaunis kortti niin kuin kaikki muutkin mitä olet tehnyt!