sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Mini-valokuvaboxi

12 /2012Löysin ohjeen kyseiseen laatikkoon täältä: http://stampartic.blogspot.com/ - näyttää siltä etten osaa vieläkään linkittää oikein :( No, joka tapauksessa idea juuri valokuvalaatikkoon syntyi siitä että täytän 50 vuotta ja olen positiivisessa mielessä kriisissä :) halusin tehdä juhlavuoden (ihan koko vuosi) kunniaksi muistojen laatikon itselleni tärkeistä asioista + itsestäni. Olen siis laittanut itseni "kirjoihin ja kansiin". Tämä ei ole vielä valmis...siitä puuttuu vielä paljon elämääni vaikuttaneita ihmisiä.Haluaisin laittaa heidät kaikki tähän kansioon...kun tarkemmin katselin kuviani, huomasin heidän "näkyvän minussa"...se oli ihana huomio. Eletty elämä ja vaikuttavimmat ihmissuhteet näkyvät minussa ja tekemisisssäni.:)

Boxini on täynnä toteutettuja unelmia : vaellusta, pyöräilyä, konfirmaatio 49 vuotiaana ja samassa iässä kummiksi tuleminen :)sain kahden matsin ajan olla tyttöjenjalkapallo joukkueen "luotsaajana" ( valmentajan sijaisena)...kaikkea ihanaa.

Koristelussa oli vaikeuksia ja se on vieläkin kesken...kuten myös kuvien kerääminen. Boxiin mahtuu vielä se yksi albumi, minulle tärkeistä ihmissuhteista :)
Ja laitan sinne vielä yhden "unelman"....kuvan uudemmasta asuntoautosta jonka männäviikolla hankein :)


Rakkaudella ``´´

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Voi tämä on todella kaunis, ihana sekä valloittavan upea! Ihan mahtava idea kaiken muun lisäksi!!

Viipula kirjoitti...

Todella ihana boxi ja sisukset- hieno idea!

Johanna kirjoitti...

Aivan upea teos! Hienosti olet yhdistellyt kaikki kauniit paperit ja muut. Näyttää juuri sopivan arvokkaalta säilyttää kaikkia tärkeitä muistoja :o)

Eleonora kirjoitti...

Ei voi olla totta! MAHTAVA!