sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Nyt on melkein kesä

12 / 2011Pitkän tauon jälkeen..kortti naiselle, joka on pastori että tuleva logoterapeutti.Ostin taannoin talvella kyseistä "lehtipaperia" jopa kaksi arkkia, enkä ole ymmärtänyt miksi sitä ostin kun se ei edes ollut helpoimpia tehdä. Kun aloin suunnittelemaan korttia , huomasin... että ajattelen vain tätä paperia :)
Huomasin pitkän tauon jälkeen, rakastavani vieläkin korttien valmistusta. Elämän käänteet ja ajan rajallisuus vain tällä hetkellä rajoittavat harrastustani.Kaunista alkanutta kesää kaikille
``´´

3 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Hieno kortti. Mä en ole tehnyt mitään pitkään aikaan, jotenkin huvittais välillä mutta inhoon sitä sotkua mitä se askartelu tuottaa, luulin, että kun siirrän tavarat tuonne toiseen huoneeseen olis jotenkin helpompi tehdä, mutta ei. Kotonakin saa nykyään aikaiseksi enemmän kun ei tuhraa askartelujen kanssa ja liikuntaakin on tullut enempi harrastettua, kahvakuulaa ja zumbaa...ehkä joskus taas myös kortteja. Hyvää kesää sinulle.

Anne-Marie kirjoitti...

Eli Ansku jätti edellisen kommentin :)

TanjaS kirjoitti...

Hih...Anskupa tietysti :) on aina kiva kuulla sinusta <3 Kuin myös minä olen huomannut -> muutakin tekemistä piisaa. Ja ikäkin alkaa painaa (voitko uskoa)...olen jo vanha ja väsynyt, eikä energiaa tahdo riittää kaikkeen.

Hyvää kesää myös sinulle ja sydämiä <3