lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua

33/ 2011MERRY CHRISTMAS !

Kello on 6.00 jouluaaton aamuna. Kinkku on kuorrutettu juuri uunissa - se on pakko kertoa ensimmäisenä, koska meitä suomalaisia kiinnostaa se missä vaiheessa kunkin " kinkut" ovat , kun puhutaan jouluvalmisteluista. Toinen kiinnostuksen kohde ovat siivoukset ja joulupukkiasiat :) MEILLE TULEE JOULUPUKKI - koska hän on tärkeä osa joulunviettoa ja siivoukset ovat valmiit, pientä järjestelyä vailla.

Kaikki lapset ovat tulleet kotiin ja nukkuvat kuin pienet porsaat pahnoilla, karjalanpiirakoista, riisipuurosta ja kinkusta unelmoiden. Siksi juuri olenkin hereillä tähän aikaan...aatto aamun viimeinen projekti on alkamassa...PIIRAKOIDEN PAISTO!

Koko väki juhlii sekä tänään että koko joulun ajan varsin itsenäisesti ( ilman minua)koska olen itse koko joulun töissä ja tänään vietän H-hetkiä työ parissa klo 20 asti. Muistan menneiltä vuosilta ihania Jouluaaton hetkiä ajaessani kotiin iltavuorosta klo 20 jälkeen. Tiet ovat silloin jo rauhoittuneet : haudoilla käyvät ihmiset ovat vielä liikkeillä, radiosta kuuluu joulumusiikkia ja talojen ikkunoissa näkyy joulunjuhla.

TOIVOTAN TEILLE KAIKILLE SIPERIASSA VIERAILEVILLE IHMISILLE: RAUHALLISTA JA MAKOISAA JOULUNAIKAA JA ONNEA TULEVALLE VUODELLE 2012!

``´´

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Ihanaa Joulua Sinullekin t. Ansku