torstai 8. joulukuuta 2011

Kimallepipolankaa ja glögiviiniä

27 /2011Lähestulkoon huijaan lukijaa paljonlupaavalla otsikolla - ei minulla ole kuvaa täällä glögiviinistä eikä paljettilangoista, mutta glögi-ihmiset ja villapipokansa tietävät mistä on kysymys :) ostin siis kimallepipolankaa - vaikka en edes osaa pipoa kutoa ja ostin myös glögiviiniä josta suoriudun paremmin kun kutomisesta.Joululahjat on melkein jo ostettu ja yksi lahja jo paketoituna. Riisipuuro on kiehumassa ja siinä sivussa tuppaa tulemaan myös luumu-rusina soppaa. Elämä alkaa maistumaan joululta :)
Saippualootien tai mitä ne nyt olikaan nimeltään valmistus alkaa olla loppusuoralla - ehkä noin neljä lootaa pitäisi vielä tehdä. Taidan ehkä vetäistä hieman henkeä välillä, kun on muutama työpäiväkin edessä.
Nämä lootat ovat todella kauniita livenä...näillä valoilla mitä luoja meille tähän aikaan suo , ei saa esille kameraa apuna käyttäen niiden kauneutta. Nostikos se kissa nyt itse hännän....? :)
Rakkaita, kauniita joulunalusterveisiä kaikille ``´´

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Hei Tanja! Vihdoinkin pääsin/kerkesin tulla kurkistamaan töitäsi. Kauniita, ihanan romanttisia työsi ovat, WAU! Mukavaa joulun aikaa sinulle! T. Maria

TanjaS kirjoitti...

Hei Maria...olipas yllätys. Kiva sellainen. Ihanaa joulunaikaa sinullekkin. Ja kiitos käynnistä, vaikkakin blogini on "sekaisin" tällähetkellä - olen yrittänyt uudistaa sitä ja huomasin että esim. työpaikan koneella ei näy backroundit ollenkaan :)
terv. Tanja