keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Hääparille

24/ 2012Tässä pitemittä puheitta ehdottomasti tämän kesän viimeinen kortti.Toivotan myös onnea hääparille omasta puolestani.Korttien teko, laatikoiden ynnämuiden kummallisuuksien taittelu on edelleen minulle rakas harrastus...mutta juuri nyt tahdon tehdä muuta ja kun taas syksyllä jatkan jouluisissa merkeissä, toivon että olen siihen mennessä löytänyt jotain uutta askarteluihini :)

Ja se muu mitä nyt teen tällähetkellä on -karavaanari peitto- mikätarkoittaa isoäidin neliöistä virkattua villapeittoa. Tyttäreni virkkasi minulle sellaisen ihanan peiton joululahjaksi ja nyt ajattelin tehdä itselleni toisen sellaisen.

Ne 50- vuotiset juhlat pidettiin ja olen jostain syystä yhtä nuori kuin ennenkin. Sain lahjaksi kaiken sen mistä olin unelmoinut...ja vielä lisäksi maailman ihanimman Savotan putkirinkan jonka olen jo naiselliseen tapaan koristellut erinlaisin helyin ja jonka kanssa syksyllä seikkailen lapissa - IHANAAAAAA!!- on pakko ihan kiljua :)
Päivitin profiilikuvanikin ...siinä olen ihka nuori ja tuore 50 vuotias, kädessäni työkavereiden juonima upea kukkakimppu :) Kaikille lukijoilleni ja satunnaisille matkailijoille toivotan kaunista ja rakkauden täyteistä sekä seikkailurikasta kesää.

Halauksin ``´´´

3 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Ihana kortti kertakaikkiaan!!!
Hyvää kesää myös sinulle! ja virkkausintoa.

AN kirjoitti...

Ihana kortti ja onnittelut näin jälkikäteen nuorelle 50selle--ja palataan syksymmällä--ihanaa ja antoisaa kesää sinulle rakas köllöhiiri--

Hilkka kirjoitti...

Myöhästyneet onnentoivotukset;-)
Vautsi miten ihania kortteja sinulla täällä onkaan...ihanan aurinkista ja lämmintä kesää....nähdään näissä merkeissä syksymmällä sitten;-)