maanantai 8. kesäkuuta 2009

Digital Collage Sheet by*iTkUpiLLi*

77/2009

Nyt tuli kortti omasta sisimmästä. Geishan katseesta näkee tekstin. Löysin värit joista olin haaveillut jo kauan. Kun jokin aika sitten valitsin Itkupillin ilmaisarkeista juuri tämän, olen huomannut se on täyttänyt kaikki toiveeni. Ihanat kuvat. Samasta arkista on jo lähtenyt ATC Papille askarteluihin. Postitin Leviltä..yllätys!


Surullinen ``´´

6 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Huikean upea kokonaisuus! Saat taas kerran olla ylpeä taidoistasi tehdä näitä vintage-henkisiä kortteja. Olet näissä kyllä se supersankari :)

AN kirjoitti...

Kaunis kortti ja hyvin onnistunut kokonaisuudessaan, olet taitava!!
Pokan kylä on tuttu,siellä asuu paljon minun sukulaisia!! :)

Maaret kirjoitti...

Vastasin sinulle ja ihan yleisesti blogissani:)

Ansku kirjoitti...

Aivan ihana kortti, huomaa että se on tullut ihan sydämestä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Todella kaunis :). Minäkin olin näkevinäni geishan silmissä haikean katseen, vaikka eipä heitä juuri iloisesti nauravina näe. Ehkä hillitysti hymyävinä, enintään.
Kiitos ihanasta postista: rakastan tuota ATC-korttia, ja tervehdyskortinkin olit laittanut juuri minulle sopivasti ;)! Elviksen kuva pääsee tänä kesänä ilman muuta ainakin yhteen synttärikorttiin, äidilleni, joka täyttää 61 v. elokuussa.

Et ole minulle mitään velkaa, mutta jos oikeasti HALUAT ja EHDIT, voit mieluusti lähettää minulle myöhemmin toisen ATC:n. Olet niin tosi taitava kortteilija, että teoksistasi tulee aarteitani. Olen haaveillut joskus kokoavani noita itämaisia ATC-kortteja kollaasiksi seinälle, kun tuntuu, että keräilykansiossa ne menevät jotenkin "haaskuun", kun eivät ole kaikkien ihailtavina.

Ja voi, miten kauniita pitsejä minulle laitoit! En ole nähnyt noin herkullisen värisiä ja hentoisia missään. Epäilenpä, että käytän ainakin osan niistä koristamaan ristipistotöitäni :).

TARJA L kirjoitti...

Wau, mielettömän upea kokonaisuus ja niin kaunis kuva. Silmiään ei tahdo saada irti tästä kuvasta.