maanantai 1. kesäkuuta 2009

Rippikortti tytölle

74/2009

Tämä olisi jäännyt tänään tekemättä ellei se olisi ollut kukkia vaille valmis. Eilen illalla sain hieman rentoutua askartelun parissa ja tänään oli se silmäluomien leikkaus. Olen aika hurjan näköinen mustine silmineni ja raskaanlaisesti teipattuna. Sen verran on vielä näkökenttää että sain tämän kortin tehtyä valmiiksi. Jo yöllä mietiskelin värivalintojani : että kyllä tämä nyt muistuttaa enemmän vauvakorttia kun 15 vuotiaan korttia. Ehkä joku muu pohjaväri olisi sopinnut tarkoitukseen paremmin. Mutta ei se mitään- oli ihan kiva tehdä ja se oli pääasia. Ja kun ottaa vielä huomioon että harjoittelen kukka-asetelmia, niin pääpaino on nyt juuri niissä.

Posti toi tänään kivan yllätyksen.Papinaskarteluista tuli pussi ihania virkattuja kukkia joista yhden käytin tähän korttiin. Ja lisäksi kaksi alla olevaa ATC-tä. " Toivoisin olevani kuin Elvis" ja Kruunajaiset.
Kiitos papille ja laitan itsekkin tulemaan sinulle postia - toivottavasti saan postiin viimeistään TO-aamuna.


Terveisin Köllöhiiri ``´´

1 kommentti:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

No minä katsoin, että oli virkattu kukka jo kelvannut käyttöön :D. Sopiikin oikein hyvin tuollaiseen hempeään korttiin. - Ovat tosi mukavaa kesäkäsityötä nuo kukkavirkkaukset näin helteillä - ja Heinikan sivuillako se nyt oli, kun katselin, että ovat aika "arvokkaitakin", niin, että niitä kannattaa väkerrellä itse. - Muuten, eikös rippikoulutytöille saa aika hempeää ollakin? Olen huomannut, että monille se siinä iässä taas "kolahtaa", se hempeilykin, vaikka välillä olisi ollut "koviskausi". No, yksilöstähän se on kiinni, tietysti :).