keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Kullankaivajan Unelma ;)

78/2009 / ATC 6

Ei nyt ihan mennyt nappiin tämä ATC. Kiireestä kait johtuu. Ajatus oli mielestäni hieno ; kullankaivajan unelma täydestä vaskoolista:) Oli miten oli, tämä lähtee Papin askarteluihin ja minä lähden töihin.

Köllöhiiri :( ``´´


2 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jestas, onko tämä tulossa minulle?! Tämähän on vallan ihana, tuskin maltan odottaa! Olenkin kertonut, että isä oli nuorempana innokas kullanhuuhtoja.
- Olen ainoa lapsi, ja kun olin pieni, äiti ja isä leikkivät minun kanssani kaikenlaista: piilosta yms. Joskus leikimme sellaista, ettei saanut puhua mitään, vaan kaikki asiat piti laittaa toiselle kirjeenä. (Se kai alkoi siitä, kun isä kyllästyi äidin ja minun "höpötykseen" - vaikka taitaa itse olla suulaan perheen puheliain :D.)
Äiti kertoi, että joskus, nyt myöhemmin kahdestaan ollessaan, he leikkivät isän kanssa sitä samaista kirjeleikkiä. Isä kuulemma kirjoitti, että hän kun huuhtoo Lemmenjoelta oikein ison hipun, niin sormuksen hän siitä äidille tekee. - Minusta se oli niin romanttista, tuommoiselta vanhemmalta pariskunnalta :D.

TanjaS kirjoitti...

Onko aina pakko itkettää minua jos ei kuvin niin sitten kertomuksin!? ;) Upeaa..satumaisen ihanaa.Minä en ihan varmasti tiennyt oliko isäsi kullankaivaja ...vaan epäilin jotain sinne päin. Mutta hänen haaveistaan en tiennyt..en todellakaan:)Kuitenkin se näkyy tässä kortissa;) Hmmm