keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Tonttu Piposilmillä ja viimeinen loota

31 /2011



Tonttu Piposilmillä ja viimeinen tilausloota :) Jos laittaisin kaikki ne kuvat tänne jossa olen pipopäässä niin alkaisitte nähdä yhdennäköisyyteni. Kun vielä vanhenen alkaa ylähuulestani kasvaa harmaata "partaa"ja kun tulen tarpeeksi vanhaksi alkaa alaleuastani tunkeutumaan ulos jäykkiä parranjurrikoita. Haaa...ikä ja parta siis kuuluvat yhteen ja tontuthan ovat vanhoja. Ja HÖPÖNLÖPÖN...pipopää olen , mutta ei minulle kasva haiventakaan...en ainakaan myönnä :))) Tässä viimeinen tilauslaatikko.



Pakko vielä palata tuohon tonttuasiaan, jouluasiaan ja joulupukki asiaan, nimittäin kirjoitin eilen pukille pikaisesti paperiversion. Kirjeeni lykättiin ikkunan väliin, koska perheen kirjeenkerääjätontuista perillä oleva ihminen tiesi, että yleensä tontut tulevat sisään ikkunan raosta. Meillä se on onneksi aika iso tuo ikkunan rako, että sinne mahtuu paksumpikin kirjeromaani ja sisälle pääsee hiukka normi -isompi tonttu. Kirjettä ei viime yönä oltu haettu....ovat kait kiireisiä tonttuväki.Mutta en ole huolissani olen varma että hakevat kirjeen.



Elämä on ollut makoisaa täällä kotona, olen ollut vapaalla ja nauttinut elämästä täysin rinnoin. Sydän on ihanasti täynnä Radio Softin joulumusaa ja olen vannoutunut tanskan kielen ihailija, siksi nautin myös tanskalaisita joululaulu versioista. Jos joku ihmettelee miksi tuo suurisuu Kim Larsen on täällä blogissani...hän on tanskalainen ja tehnyt myös muutaman joululaulun : joten sitä kautta olen "hänet löytänyt" ...voi kun hän joskus pyörähtäisi täällä Siperiassa. <3





Kiitos kaikille ihmisille : kortti-ihmisille, kavereille, tilaajille ja kaikille jotka olette käyneet viimeviikkoina täällä. On ihanaa kun täällä on ollut elämää...niin kuin Maaret sanoi :)

Valitettavasti olen "kulkija luonnoltani" ja joulun jälkeen olen enemmän tien päällä, hiihtoladulla kuin askartelupöydän ääressä. Mutta yritä kuitenkin tehdä aina silloin tällöin jotain. Ja uskon että tänne ilmestyy vielä jotain pientä tekelettä ennen joulua.



Riisipuuro kiehuu ...puuroterveisin ``´´

3 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Taas niin kaunis rasia ja tuo tonttu on söpö:)Mukavaa päivää.

TanjaS kirjoitti...

Kiitos Askartelija! Kuin myös hyvää huomista päivää sinulle. (on jo ilta myöhäinen)

Viipula kirjoitti...

Todella upea rasiakortti ja ihanaa jouluntunnelmaa siellä :)

Rauhaisaa joulua!