perjantai 27. helmikuuta 2009

Epäonnistumisia


Tässä kovasti mietein pitäisikö epäonnistunut kortti jättää julkaisematta. Itse en pidä tästä kortista. Tässä näkyy taas kiire ja huono suunnittelu. Lisäksi tänään ostamani H2O värit käyttäytyivät odottamattomasti :) Ihanat värit kunhan opin käyttämään. Muutakin pientä kivaa löytyi Heinikasta. Huomaan että minulla on surkea leimavarasto ja pitäisi todenteolla paneutua uusien leimojen hankkimiseen. Taidan päästä tänään kävelylle tuulettamaan aivoni - Ihanaa!! Olen myöskin tänään käynnyt kampaajalla ja olen niin nätti että:))
Hyvää illanjatkoa kaikille :)

5 kommenttia:

Keittiövaaka kirjoitti...

Minä kyllä pidän tästä kortista, vaikka itse ehkä pidätkin sitä epäonnistuneena :)

Ansku kirjoitti...

Todella kaunsi ja onnistunut kortti. Mä tykkään eniten värittää just H20 väreillä.

Maaret kirjoitti...

Minä en kyllä näe tässä kortissa mitään epäonnistumista, päinvastoin oikein kiva kokonaisuus:) H20 värit mulle ihan vieraita, tai en siis ole itse niillä kertaakaan värittänyt, täytynee joskus testata nekin. Hyvää viikonloppua!

maiju kirjoitti...

Mä ihmettelin, että mikä tässä nyt on niin epäonnistunutta... Todella kaunis kortti. Oikein suurensin ja etsin virheitä... en löytänyt :) Joten ole vaan onnellinen tästä kauniista kortistasi :)

Tiinanen kirjoitti...

Miten niin epäonnistunut??? Ihanat värit ja kaunis kokonaisuus - käyppä katsomassa minun epäonnistunut korttini, jos kiinnostaa...