sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Pöllöt ja Onnittelut
No niin, osallistun tämän viikon haasteeseen 2 kortilla. Tekstin sijoittaminen juuri tuohon paikkaan olisi vaatinut hieman matalampaa ja ehkä leveämpää leimakuvaa ollakseen hyvissä asemissa. Mutta kun olen tällainen "kankea" ihminen oli se pantava kulmaan koska kaaviossakin oli niin :) Lämpimät kiitokset Anskulle, Kristiinalle kannustavista kommenteista ja kaikille muille kommentteja lähettäneille.

Allaolevan pöllökortin kuva oli minulle vaikea väritettävä ( liian pientä) - vaikka leima onkin sinänsä aiva ihana. On ollut kaikinpuolin kiireistä ja en ole saanut aikaiseksi yhtään "tarinaa" tänne- vaikka mielessä pyörii kaiken aikaa jotakin mistä voisi kirjoittaa.

Lämpimät terveiset kaikille :)


Olen tehnyt kortin haastetta varten, mutta en ole siihen ollenkaan tyytyväinen - siksi en vielä osallistu tällä vaan koetan saada aikeiseksi jotain parempaa. Tekovaiheessa olin hyvin innostunut- mutta siitä huolimatta tässä on jotain mistä en pidä. Tulee mieleen USA:n lippu. Minä osaan mielestäni pistää aina sekaan jotain mikä ei sovi kokonaisuuteen ja tällä kertaa se on tuo raita paperi.

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Mun mielestä tää on kaukana USAn lipusta ja todella kaunis kortti. Raitapaperikin sopii mainiosti. Oletkohan nyt turhan kriittinen, teidän kyllä jos itseä alkaa korteissa joku asia tökkiä niin siitä ei pääse yli. Ihanat nuo pöllötkin :D

Kirsikka kirjoitti...

Jaa mikä lippu.... en ole moista nähnytkään sitten =) Aivan super upea on korttisi. Pöllöistä en ole ennen tykännyt, mut nyt taisin jo ihastua, kun korttisi niin ihana.

Paula kirjoitti...

Vai, että USA:n lippu... HEH: Aivan mahtavia korttejahan nuo molemmat on. Lisähaasteella ei ole mitään merkitystä, koska siihenhän voi tarttua halutessaan :)

Tarja kirjoitti...

Kyllä on kauniita kortteja kumpainenkin! Aivan ihania yksityiskohtia ja huolella tehty. Ihana tuo pöllöleimakuva.