lauantai 28. helmikuuta 2009

Kera Halausten

CardChallenge # 46Tämän viikon luonnoksesta suurkiitokset DT Maaritille :)Tukka takussa, yövaatteet yllä - iltavuoro edessä. Kyllä se elämässä jokin tärkeysjärjestys tulee olla : ensin kortit ja sitten muut :) Tämän viikon Jehkottaren haasteeseen käytin ehdottomasti lempileimakuvaani - se on niin herkkä, kaunis aivan kuten tosi ystävä. Minä melkein rakastan tätä leimaakuvaa joka oli nyt viimeiseni. Jos jostakin löydän ostan leiman itselleni ( Suomesta). H2O:t teettivät vielä suuria vaikeuksia ja olivat pilata koko kortin. Toinen joka minulla on tällähetkellä IN on nauhakuja :) se laitetaan mukaan vaikka ei saisikaan! Taustalla eilen Heinikasta ostamani paperi. Minä pidän tästä kortista, lähinnä leimakuvasta ja taustapaperista johtuen.

Kivaa Lauantaita kaikille ja Halauksia ympäri maailman :)

6 kommenttia:

Tiinanen kirjoitti...

Ihana kortti, paljon hienoja yksityiskohtia ja leimakuva todella suloinenl.

AN kirjoitti...

Kaunis kortti ja kiva kirjoitus!!
Ja profiilikuvasikin on kaunis!!
Lähetän sinulle muutaman kuvan lisää!
Kaunista lauantaita :)))

Maaret kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus ja niinkuin sanoit, toi leimakuva on ihana. Taidatkin saada niitä lisää:) Kortti on ihanan "runsas" ja tykkään siitä tosi paljon! Kiva kun osallistuit ja mukavaa viikonloppua!

Ansku kirjoitti...

Ihana kortti ja leimakuva on tosi ihana myös sekä hienosti väritetty. Mistä ostit sun H2O värit? Mulla on 18 väripurkkia mutta tekis mieli hankkia lisää, omani tilasin GlitterPotista, mutta yritän välttää tuota ulkomailta tilailua...siihen kun jää vähän koukkuun :D
Kiva kun saat kuvia lisää.

TARJA L kirjoitti...

Tosi upea kortti, hieno leimakuva joka hienosti väritetty.Kaunis kokonaisuus.

TanjaS kirjoitti...

Ansku..ostin H2O:t Heinikasta- vain 6 purkkia. Ei ollut enempää värejä, mutta tulossa kait on lisää.