perjantai 1. toukokuuta 2009

Kisu

48/2009

Nopsasti tein naapurin emännälle piristyksesksi kortin uudesta leimasta. Minulla on nyt ainakin 8 uutta leimaa joita en ole päässyt käyttämään. Värityskin tuottaa ongelmia. Akvarellivärityksestä ei tule mitään. Roskiin päätyvät kaikki. Pikaisen kortin tein siksi että piti saada yksinkertaisesti tehdä jotain kaaosmaisen päivän päätteeksi. Kissani ( suomalainen peltokissa) päätti synnyttää viimeyönä. Mutta ensikertalainen päätyikin tänään keisarinleikaukseen ja nyt minulla on täällä 4 kissanpoikaa ja emo joka ei osaa hoitaa. Ei suostu. Olen jo syöttänyt lapsoset tuttipullosta. Saas nähdä mitä tästäkin tulee...? Muistinkohan oikein leiman nimen?

Köllöhiiri``´´

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Kaunis kortti ja hyvin on onnistunut väritys.Toivotaan että kisuäiti alkaisi itse hoitaa poikasiaan.Minäkin olen toiminut kätilönä kahdessa kissan synnytyksessä ja omat kommervenkkinsä oli ekalla kerralla.Yksi pentu jäi kiinni ja syntyi lopulta kuolleena.Kyllä me lasten kanssa sitä itkettiin..Nyt meidän pikkuinen koiraneiti on viimeisillään ja pentuja odottelen noin viikon sisään.Jännittää ihan hirveästi,enempi varmaan kuin omia synnytyksiä ikinä.Toivottavasti kaikki sujuisi hyvin,kun meiltä on pitkä matka eläinlääkäriin.Onnea sinulle pikkukisujen ja emon kanssa!Kertoilehan kuulumisia..

maiju kirjoitti...

Siellä ollaan taas turhan kriittisiä värityksien suhteen. Tämäkin on ihan kauniisti väritetty ja muutenkin kaunis kortti :)

Pitsihame kirjoitti...

Nätti kortti. Enkä näe värityksessä mitään vikaa. Mullahan ongelmia vasta onkin väeiryksien suhteen.
En ole aikaisemmin kuullutkaan, ettei kissaäiti välitä poikasistaan. Sukulaiseni kissa synnytti pari vuotta sitten vajaan vuoden ikäisenä ja oli hyvä äiti. Toivotaan, että kissaäidin äidinvaistot hetäävät!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Teillähän onkin sitten jännät paikat siellä! Kauniin kortin olet siitä huolimatta malttanut tehdä, ja minunkin mielestäni tuo väritys on ihan kohdallaan :)! - Onnea sitten vain "keinoemolle". Ehkä se poikkeuksellinen synnytystapa vähän mutkistaa asioita? Jospa ne vaistot heräävät, kun emo hetken toipuu. (Eiväthän ne äidinvaistot meillä ihmisilläkään välttämättä ihan heti herää.)