tiistai 26. toukokuuta 2009

Onnittelukortti

71/2009

Kyllä tuo käheä ääninen, rakkauselämässä kovia kokeneen kuuloinen nainen, joka todellakin anelee Love Me Tenderiä - hänet on vaihdettava. Olen melkein ahdistunut tänne tullessa kun kuulen hänen laulavan. Vaihdan musiikin piakkoin, kun kerkeän.

Tänään tein lämmittelykortiksi onnittelukortin tytölle, joka piakkoin täyttää muistaakseni 15 vuotta. Ajatuksena oli harjoitella punaisen värin käyttöä sekä kauniita kukka-asetelmia, jotka ovat minulle vaikeita. Olen omalla aluella kun ilmaistaan askeettisemmin.
Tuli sitten harjoiteltua myös embossausta uudelleen ja huomasin että mustevarastot ovat niukkoja. Joten poikkean piakkoin Heinikkaan täydentämään varastoja. Olen myös menettänyt sydämmeni nuille ruusuille.

Seuraavaksi alan suunnitella korttia miehelle ja kyllä siinä taas haastetta piisaa.

Allapäin oleva ``´´

6 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jaa-a, tämän päivän leimakuva näyttääkin täällä olevan sama kuin minun kortissani - mistähän johtunee ;). Täytyy kyllä tunnustaa, että sinun korttisi on niin huoliteltu ja viimeistelty - toisen, kuin erään nimeltä mainitsemattoman, joka teki tänä aamuna omansa tosi hätäisesti, jotta se on varmasti huomenillalla luovutuskunnossa (eli ainakin liima kuivunut :D.) - Upeasti olet käyttänyt pitsejä! (Ja kukka-asetelmat ovat kyllä kauniit, eli näkee, että olet tosiaan panostanut niihin.)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Piti kirjoittaa "toisin", eikä "toisen". Huu, helle näemmä verottaa henkisiä voimavaroja :D.

AN kirjoitti...

Todella kaunis,näkee että nämä sinun korttisi on ajateltu alusta loppuun,eikä vaan tekaistu,niinku...

TanjaS kirjoitti...

Yritn jo aikaisemmin kommentoida ...mitä te oikein höpisette,Pappi ja AN..minä en ymmärrä ;)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

No minäpä lähetän sinulle sen höpsön Elvis-ATC:n - ja taidan laittaa jonkun muunkin mukaan, jos kerran kelpaa ;)... Ja kiitän jo etukäteen, jos saan vielä Elvis-leimojakin!
Ai niin, ja vinkiksi: kyllä sen aina näkee blogistani, ovatko julkaisemani ATC:t minun vai jonkun muun tekemiä, sillä jos ovat vaihdossa saatuja, laitan aina siihen kuvan yhteyteen, että keltä ovat, ja kiitostakin mukaan. Ja tietysti nuo haasteisiin tehdyt kortit ovat aina "omatekemiä" :D! (Yleensä niissä lukee tunnisteena "Vapaa ATC", joka tarkoittaa siis vaihdettavissa olevaa, tai "ATC", kun taas vaihdoissa tunniste on "ATC-vaihdot" tms.) - Mutta höh, ei minun pitänyt tänne tulla lukuohjeita antamaan, vaan kertomaan noita kahta asiaa, millä aloitin, eli palaa kommentin alkuun :D!

Ritva kirjoitti...

Papin sivuilta pomppasin tänne.
SInulla on aivan uskomattoman kauniita ja täynnä upeita yksityiskohtia olevia kortteja, ihania materiaaleja ja upeat toteutukset!
Poikkeanpas uudelleen :))))

Ällös ole alakuloinen,
kun ilmakin on niin suloinen,
ime auringosta valoa,
pirteyttä ja upeaa oloa!