keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Vintage

66/2009 JehkotarCardChallenge # 57

Tämän viikon "luonnoksen" oli tehnyt Jehkotar ja se oli sanallinen. Käytä embossausta. Kiitos - jouduin opettelemaan uutta:)

Ensiksi kiitos Heinikkaan embossauksen opetuksesta ja tässä on tulos! Kukka jäi "kevyeksi ja teksti ei paras mahdollinen - syynä se että ajatukseni ovat jo seuraavassa kortissa, joka on minulle iso haaste ja mielenkiintoinen. Sain viimeviikolla tietää - täydentäessäni pitsivarastoa näiden vaaleanpunaisten pitsien osalta, että nämä vaaleanpunaiset pitsit joita käytän ovat 30 vuotta vanhoja ja niitä ei ole ollut saatavilla vuosikymmeniin. Ostin siis melkein koko varaston! Ja tämän kortin myötä opettelin uusia juttuja, joita ajattelin vanhojen hyvien juttujen lisäksi laittaa seuraavaan korttiin. Aikaa ei ole paljon ja haluamani materiaali on niukoilla, mutta parhaani teen.

Terveisin ``´´

5 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Hyvinhän embossaus näyttää sujuneen,tulos on kaunis!

Taina kirjoitti...

Tosi kaunis kokonaisuus. Hienosti embossattu.

Piia kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! Kannatti siis opiskella uutta :D

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hui, niin vanhoja pitsejä: minä en varmaan malttaisi semmoisia käyttää mihinkään :)! Kaunis kortti, ja hienosti embossailtu! (Minä kun en sitä viitsinyt opetella - ts. malta ostaa välineitä, kun totta puhutaan -, vaan tein haasteen kimalleliiman kera, kun luin ohjeista, että haastetta saa soveltaa ;D!)

Hilkka kirjoitti...

Aina kannattaa opetella uutta eli oikein upean kortin olet tehnyt!Minä oikeastaan olen jo hurahtanut tuohon embossaukseen eli monta pohjaa valmiina mahdolliseen käyttöön:)