torstai 28. toukokuuta 2009

Mies 40

72/2009

Kortti miehelle 40v. Pitää autoista, naisista ja karaokesta - siinä olivat eväät tähän korttiin. Tämä oli tosi vaikea tehdä ja epäonnistuinkin jo kerran.( materiaalini on rajallista) En ole ihan tyytyväinen tähän korttiin, toivon että tilaaja olisi tyytyväisempi. Jatkossa teen miehillekkin vain pupu-- kortteja. ;) Väsyttää ja stressaa tämä tämmöinen.

Köllöhiiri ``´´

6 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Tää on kyllä tosi upea, tykkää varmasti.

AN kirjoitti...

Aivan ihana! Ihmemies jos ei tykkää!! ;DD

Maaret kirjoitti...

Ihmettelen, miten tästä voisi olla tykkäämättä. Korttisi on kokonaisuus, joka sisältää kaikki siihen toivotut elementit; naiset, karaoke, autot. Tutkiskelin pidemmän tovin kokonaisuutta ja suurensin sen koneelleni, että näin kaikki huikeat ja loppuunsaakka ajatellut elementit; Avaimet, postimerkit, sinisafiiri, Eiffeltorni, kartta ja ihana pikkulisä toi piparisydän :)
Voi että sä olet niin mielettömän taitava näissä vintagehenkisissä korteissä, että ihan oikeasti kateeksi käy, enkä edes häpeä tunnustaa sitä. Usein mainitset rajallisista materiaaleistasi, mutta koskaan se ei näy korttien lopputuloksissa, joko olet super, super luova ja sitähän sinä kyllä oletkin, mutta tarkoitan, että harkitusti ostat materiaalit ja käytät niitä järkevästi, toisin kun minä, tavaraa on ja paljon (lue turhan paljon) ja silti tuntuu, että ei koskaan löydy sopivia materiaaleja juuri siihen korttiin, mitä olen tekemässä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Höh, mitäs sinä taas: tämähän on täydellinen :)!

TanjaS kirjoitti...

Tunnustan..tämä on mielestäni tässä kuvassa parempi kuin livenä. Ja 3d pimu on vain vaillinainen... koska alimmainen kerros meni pilalle. JNE....no yritän vielä katsella livenä sitä "toisin silmin". :)

Pitsihame kirjoitti...

Jälleen hieno kortti!!!
Mekkokomerostasi ovat hyyryläiset muuttaneet? Mitäs sille porukalle kuuluu?