maanantai 13. huhtikuuta 2009

29/2009 Aah...miehelle ;)

Kortti 50-vuotta täyttävälle miehelle ..vaativaa, koska 50:nen mies on ehdottomasti ihanin olio maan päällä. Viimetipassa tilattu kortti ja materiaali vähissä. Mutta olen suht´´ tyytyväinen. Arvosteluraatini miespuolinen henkilö ei ylitsevuotavasti kehunut korttia vaan totesi jotain ympäripyöreätä-johon hänelle totesin että; olisin pystynyt huomattavasti parempaan jos olisin edeltäkäsin saannut tavata henkilökohtaisesti tämän syntymäpäiväsankarin. Hih siitäs sai.... :)
Olen perhepiirissä "kuuluisa" tyhmistä vitseistä , joten menköön tämäkin siihen kategoriaan ;)
Oli muuten huitsin ihanaa käsitellä mikrossa tuota cd-levyä, hyvä etten sulattanut koko mikroa.

Sunnutai fiiliksiä vielä maanantaina toivottaa Köllöhiiri ``´´

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Aivan mahtavan upea kortti. Pikku vinkki: Miehiltä ei kannata kysyä mielipidettä korteista, ei ne niistä mitään ymmärrä, vastaukset on ympäripyöreitä tai sitten ne alkaa tekemään parannusehdotuksia.

Anitta kirjoitti...

Siis wau! Hieno kortti. Onko tuo halkeileva pinta siis tehty mikrouunissa???? Niin ei noilta miehiltä tosiaan kannata paljon mielipidettä kysyä. Useimmiten vastaus on : joo, ymmm tai vastaavaa, harvat mutta jotkut aivan kehuvatkin :) Ja ihanan näkoinen sinun sivupohja !

Maaret kirjoitti...

Kaunis kortti ja miehelle todella kivasti käypä:) Tota CD:n krakleeraamista mikroaaltouunissa hiukka pelolla luin. Muistaakseni juuri Maiju on joskus siitä jotain varoittavia sanoja postannutkin:(
Jokainen tyylillään, enkä siis sen kummemmin halua siihen puuttua:)

AN kirjoitti...

Hieno kortti ja krakleeraus onnistuu hyvin,omalla vastuullahan kaikki pitää tehdä!!
Olen paljon tehnyt ,eikä minulle eikä mikrolle ole tapahtunut mitään pahaa!

Satu¤ kirjoitti...

Todella upea ja näyttävä kortti! :)
Ihanaa alkanutta viikkoa:)