keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

25/2009 Tunnelmissa ;)

Kiireessä tänä aamuna ennen iltavuoroa "pistin kasaan" tämän. Leima on uusi ja ihan nappi valinta. I love this one. Kuva on huono- mutta parempaan en enään ehdi. Minulla on lähes pakkomielteenä kimalleliiman käyttö- jos sitä ei kortissa näy, voi sen olettaa loppuneen minulta :))

Hyvää päivää kaikille ``´´

6 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Nämä japanilaisethan aina istuvat minun silmään :). (Voiko niin muuten sanoa: istuu silmään, hmm.) Todella kaunis kokonaisuus. - Ja kiva, kun hommatkin taas sujuu :).

Mervi kirjoitti...

Samoin, vautsi miten ihana;-))m

maiju kirjoitti...

Minä sanoin aina ennen, että kortti ilman kimalleliimaa on keskeneräinen :) Käytän sitä vieläkin, mutta käytän vain läpikuultavaa Sticklessin StarDast sävyä :)

Anonyymi kirjoitti...

Missä noita japanilaisleimoja myydään.... minä pitkään ihmettelin noita kuvia eri korteissa ja ihan vast´ikään huomasin, että ne ovatkin leimakuvia....

tetra kirjoitti...

Ompa kaunis korti. Oon kans ihastellu noit väritettyjä laimakuvia. ite en taid edes uskaltaa alotel, ei taid tul mittää näil mun vesiväreil ja vahaliiduil;D. Kauniita ovat.

TanjaS kirjoitti...

Tetra..anna palaa vaan... sekä vahaliiduilla että akvarelliella. Se että minä ajattelen akvarellien olevan vaikeat käsitellä - se tarkoittanee vain minua. En sano sitä kenenkään puolesta. Minä aina pidän suutani avoinna vaikka en tiedä mistään mitään. Joten vakavasti minun näkemyksiä kortti askartelussa ei pidä ottaa. En ole niinkutsuttu KORTINTEKIJÄ, vaikka sitä tahtoisin olla ja nimetä vaikka kotipolkuni Kortintekijäntieksi:)

Muussa tapauksessa kun askartelussa- minun kirjoitukseni on otettava "vakavasti" vastaan. ;)