keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

22/2009 sweet-good times

Tein StampArc:kin uusimmalla luonnoksella tämän. Uusi leimasin jonka tilasin - toivon mukaan se on Sugar Nellie. En tiedä viitsinkö linkittää tätä. Katsotaan jos vielä samoilla kaavoilla tulisi jotain muuta. Voisiko joku kertoa kuinka linkitän , niin että kirjoitan esim. korttini löytyy täältä. Tarkoitan juuri Stamp Arctikille linkittämistä.

Aurinkoista iltaa kaikille

Köllöhiiri ``´´

4 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Kaunis kortti! Stampartic sivulla vasemmalla on linkitysohje muistaakseni. Palaan Hänglar-asiaan myöhemmin, kysyn "lähteeltäni"!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Harmin paikka, ei ole sitä "tyttö ja hanhet (?)" -leimasinta, jota kyselit. Sain noita leimoja Leimakuun vaihdossa Marja-Leenalta (http://kuvatila.blogspot.com). Kysypä häneltä, haluaisiko kenties vaihtaa! Tykkään kanssa kovasti siitä kuvasta, joskin se on aika työläs väritettävä. Marja-Leenan mukaan se oli myös hankala leimattava, mutta häneltä saamani leimat olivat kyllä oikein hyviä. Koskapa kuva on aika pienipiirtoinen, kaikista osista en ollut ihan varma (esim. onko taskua, koria, koristekuviota vai mitä), mutta haitanneeko tuo lopputulosta, enpä usko. :)

AN kirjoitti...

Kaunis kortti1 tuo tyttö on sellainen veikeilijä!!
blogissani on sinulle yllätys!

Tiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.