tiistai 14. huhtikuuta 2009

30/2009 Kortti miespuolisen henkilön äidille :)

Joskus taannoin minulta tilattiin kaksi äitienpäiväkorttia- toinen on naisen äidille ja tämä on miehen äidille. Tämä ei ole mitenkään juhlallinen kuten monesti äitienpäiväkortit ovat. Mutta minun mielestäni tässä on ihana tunnelma - hyvän leikin jälkeen poika tulee kotiin, jossa odottaa äiti ja täytekakku kahvit. Ensin vaan, ennen pöytään astumista on muistettava pestä kädet !

Nyt voin miettiä Jehkottaren monimutkaista haastetta. Olen tumpelo sellaisten korttien tekemisessä - mutta täytyy yrittää. ATC- korttien valmistus vei sydämmeni ja minulla on ihania ideoita - jos saan tarvitsemani materiaalin ja osaan vielä käyttää sitä.

Nyt täytyy tunnustaa etten tiedä ylläolevassa kortissa olevan leiman nimeä. Oletan että joku sen minulle vielä ilmoittaa ettäsaan tunnisteisiin.

Rakkaudella - tunteikas Köllöhiiri ``´´

6 kommenttia:

AN kirjoitti...

Penny Black on leimasimen valmistaja, hyvää alkanutta viikkoa,Köllöhiiri

Maaret kirjoitti...

Loistava kortti, siis täydellinen:) Niin mielettömän ihania yksityiskohtia kokonaisuus täynnä, että ihan heikottaa:)Itsellänikin toi leimasin ja vasta pääsiäisen aikaan värittelin siitä ensimmäisen kuvan (ei tosin ole lähimainkaan noin hyvin onnistunut, kuin sinun värittämäsi), mutta kortiksi asti en ole sitä vielä kuitenkaan saanut. Itse olin ajatellut korttia pikkuveljelleni synttäriksi, lentolupakirjan kun omistaa.

Ansku kirjoitti...

Siis ihana, mä rakastuin tähän korttiin heti. Ihana leimakuva tämäkin. Jos kaipaat jotain ATC-matskua, voisin sulle vaikka lähettää kun tietäisin mitä kaipaat.

TanjaS kirjoitti...

Ansku..minä en vielä tiedä mitä tarvitsen.Mistä sitä matskua yleensä hankitaan ??? Minulla on eräs ystävä- jolta olen pyytänyt jotakin, mutta en tiedä suostuuko lähettämään.

Ansku kirjoitti...

heissan taas, tässä olis pikku vinkki mihin voisit osallistua:

http://arjan.vuodatus.net/blog/1896153#4397473

Pääsisit hyvin alkuunATC harrastuksessa. Mä voin kirjoittaa sulle s-postia että mistä voi hankkia, mutta esim, vanhat lehdet on tosi hyviä. Paperikeijun puoti on tosi hyvä ATC-materiaalin ostopaikka.
www.paperikeiju.com

Laita mulle osoitteesi niin kerään sulle kaikenlaista, mulla on kaikenlaista sälää mitä voi käyttää. Huomenna lähden Poriin mutta kun palaan niin sitten voisin laittaa sulle.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Meinasin kanssa suositella justiinsa tuota lehtien selaamista: parhaat ATC-ideat löytyvät usein ihan sanomalehtikuvista. anne-s:llä (anne-s.vuodatus.net) on muuten kanssa ihania ATC-vaihtoja, joten kannattaa tarkkailla tilannetta. En tiedä, onko jo saanut tuplavaihdon täyteen, sellaiseen juuri itse - jälleen kerran - ilmoittauduin.

Paperikeiju on minunkin mieleiseni puoti, ja Crafticasta ja Paperellasta löytyy kanssa helposti esim. leikekuvia.