keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Äidille / haastekortti

44/2009 Korttipuoti Tiinan Haaste #9#

Tässä taitaa olla ensimmäinen 3d korttini tänne blogiin. Tilaajan toivomuksesta orvokkeja ja sinistä väriä. Kun lopulta päädyin tähän hologrammikuvaan tuli mukaan myös muita värejä. Täytyy sanoa että on niin täydellisesti "minun omissa väreissäni" tämä kortti ja täytyy myöskin se sanoa että on livenä erittäin kaunis, mutta vaikea kuvattava.
Osallistun tällä kortilla myös Korttipuoti Tiinan haasteeseen ,jossa piti olla äitienpäiväkortti ilman leimakuvaa. Vielä yhden tilauskortin aion tänään uurastaa ja sen jälkeen toivon mukaan pääsisin toteuttamaan omia suunnitelmia. Olen kaavaillut yhden lintuaiheisen kortin valmistamista tilausten jälkeen.
Halauksin Köllöhiiri ``´´

3 kommenttia:

tiina38 kirjoitti...

Ihanan herkkä kortti! Kiva kun osallistuit!

Terkuin, Tiina

AN kirjoitti...

Todella kaunis,tausta ja kaikki kortissa!!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kauniin kortin olet tehnyt! Minä en oikein saa noiden 3D-korttien viehätyksestä kiinni, vaikka olen kyllä huomannut, että ei-kortteilua-harrastavat sukulaiset/tuttavat tykkäävät niistä paljon enemmän kuin leimakuvakorteista. Ehkä se on just se omakätisen työn leima, joka 3D-korteista usein puuttuu. Mutta täytyy sanoa, että sinä olet tosiaan osannut tehdä tästä "itsesi näköisen" :).