torstai 9. huhtikuuta 2009

26/2009 Kevät tervehdys ;)

EI ..vaineskaan.. Kevät tervehdys - huijasin teitä. Kesässä ollaan jo kortin mukaan menossa. Koska minulle on syntyessä annettu oikeus kritisoida itseäni niin tiukasti kuin oma sielu kestää, niin kerron seuraavaa; en ihan 10:llä tykkää tästä kortista. Leimat ovat IHQ ( Maaretilta opittu ilmaisu) ja ne ovat omia. Pakko mainita! Asettelu oli mielestäni haastavaa - kortin koko on 15x15. Muuten tykkään tästä IHQ , mutta leimakuvien väritys livenäkin on valju ja siitä en pidä kuin aniharvoin. Olen kaksi viimeistä korttia värittänyt POWERMARKKEREILLA (= ProMarker länsimaissa) ja valokuvaus paperille. Tykkään siitä hommasta kovin.

Värityksestä tuli mieleeni ; ostin huiskean kalliit akvarellit viimeviikolla. Kokeilin ja sen seurauksena arvostan mittoihin arvaamattomiin niiden ihmisten kortteja jotka käyttävät akvarellia leimakuvan maalamiseen - kaikki muu on helppoa hommaa, jos värejä piisaa. Minulla kulunee aktiivisellakin harjoittelulla loppuvuosi - kunnes väritys on julkaisukelpoista. Hatun nosto hymiö: <-H(:) Ensin on hattu ja sitten kalju :))

Mitäs muuta...pääsiäinen tulossa ja meneillään on 2 vapaapäivää ja sitten töihin. Majani on siivottu jo viimeviikonlopuksi, joten kaikki on hyvin jos vain viitsin ahkerasti pitää yllä perusjärjestystä. Keittiössä komeileen pieni uusi pöytä, joka haisee niin että oksettaa. Luit oikein ...HAISEE!!! Se haisee jollekin käsittelyaineelle hyvin voimakkaasti..tulee lähinnä mieleen dieselpolttoaine tai nafta. Juu....ulkomailta on ja halpa. Koetan kestää.

Ystävä (t) ovat jättäneet minut ainakin toistaiseksi -siltä vaikuttaa! Ei se mitään, pääsiäinen on tulossa ja meikäläisen sesonki aika. Kaivan luudan ladon nurkista pyyhin pölyt ja starttaan - toivottavasti kissa kerkiää kyydille on sen verran vastahakoinen katti että.....;)

Lohdutuksen, ihmissuhteen ja ihokontaktin puutteessa elävä Köllöhiiri ``´´ toivottaa kaikille herkistynyttä torstaita :)

9 kommenttia:

Anne May kirjoitti...

Hi!
What a colorful and beautiful card:)

Thanks for visiting my blog and for great comments:)

Have a lovely Easter!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ekana viestistäsi.... käyn katsomassa;) Tuo korttisi on minusta hieno... Nyt kun noin kriittisesti värittämisestä juttelet - uskallanko minä edes aloittaa...? ... no asiaan... minulla on sellaiset tuubivesivärit tuolla kaapissa - lienekköhän niillä saisi mitään näissä hommissa aikaiseksi?

TanjaS kirjoitti...

En taatusti vedä näkemystäni akvarellivärityksen vaativuudesta pois postauksestani, vaikka se on kommenttien perusteella herättänyt epävarmuutta. Kysymys on vain minun omasta kokemuksestani ja olen varma, että moni muu, joka ei ole sitä kokeillut onnistuu siinä paremmin kuin minä. Ja, olen helkkarin iloinen siitä toisten onnistumisesta. Niin että voit luottavaisin mielin Marke ottaa värit esille ja tehdä niillä, olen varma että ne ovat hienoja. Ole rohkeampi kuin minä ;) Halauksin Tanja ;)

AN kirjoitti...

Korttisi on IHKU suomeksi!Ihan turhaan kritisoit!
Se on varmaan niin,että millä oppii värittämään ,se on se omin tapa ,minulle helpointa on vesivärit,tusseillakin olen jonkin verran väritellyt ,mutta jälki ei ole niin elävää mielestäni,en varmaan vaan osaa tussiväritystä

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jukra, tämähän on vallan herkkä ja kaunis kortti juuri näin! Tuollaisena tuo kuvakin erottuu selkeästi taustastaan, ja kokonaisuus on todella ajateltu ja kaunis! - Minäkin olen aina pitänyt vesivärejä jotenkin hankalina. Maalauksiakin teen mieluiten öljyllä (jossa saa tehdä uutta päälle, kun vanha menee pieleen :D!) Akryylivärit ovat jotenkin kovat ja kylmät, joskin sopivat sarjakuvatyyliin tai naivistisiin juttuihin. Korteissa olen jo niin oppinut ProMarkereihini, että vaikka oikeasti saisin akvarellivärikynillä kauniimpaa jälkeä aikaiseksi, aina tulee napattua nuo ProMarkerit ensin... Joskus täytyisi varmaan pitää itselleen kurinpalautussessio, ja käyttää niitäkin välineitä, jotka ovat jääneet paitsioon...
Hyvää pääsiäisenodotusta! (Vai luuta esiin... Me justiin ostettiin talvella tuommoinen pitkävartinen kiertävältä kaupustelijalta, ja appiukko oli sitonut meille perinteisen varpuluudankin. Tarttis varmaan pistää siihenkin varsi, niin päästäis isännän kanssa kaksisteen kruisaileen pääsiäistaivaalle :D! Tai jos sittenkin mentäisiin naapurikirkkoon ehtoolliselle, koko perhe... Hmm, vaikea valinta ;).)

TanjaS kirjoitti...

Ihanaa..ei muuten ole ensimmäinen kerta kun olen kutsunut ProMarkereita -POWERMARKKEREIKSI jees.Se on jotenkin helpompi muistaa ;)))

Maaret kirjoitti...

IHQ :) Tykkään todella tästä kortista; Herkkä tunnelma, johon sopiikin hempeä väritys:) Olet vaan aivan turhan kriittinen itsellesi!
Hyvää Pääsiäistä!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

olet liian kriittinen omilles töilles niin kuin moni meistä kortti askartelioista! ja minusta jonkun lainen kriittisyys pitää ollakin mut ei liikaa kun tämä näyttää minustakin todella nätiltä! ja ihana tunnelma kortissa! hyvää pääsiäistä!

maiju kirjoitti...

Tämä on todella kaunis kortti :)

Mä lohdutan sua, että en mäkään osaa akvarellikynillä väritellä... Tai osaan, mutta en osaa varjostaa. En mäkään ihan kaikkea voi osata :))))

Vai, että luutaa olet esiin kaivellut... Omani jäi tältä pääsiäiseltä tuonne ulkovarastoon... joten en ole edes lennellyt koko pääsiäisenä :)))

Hyvät pääsiäisen jatkot :)