keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Huonon itsetunnon päivä

Minä tässä mieteinkin mikä tässä päivässä meni vikaan - mutta sitten oma kalenterini kertoi " Tanja, tänään on huonon itsetunnon päivä ". "Tanja, se mitä koet tänään olevasi, on riippuvainen siitä mitä muut sinusta tulevat kertomaan. Siispä yrität tehdä enemmän kun pystyt ja osaat ja saada näin itsetuntosi kohoamaan" . Niin se kalenterini minulle kertoi ja niinpä tein uuden kortin ja olen itse hyvin tyytyväinen. En pyrkinyt tällä enenpään mitä osaan :) Siispä vihreää ja lilaa uudelleen ;)

Halauksin Köllöhiiri ja hyvää matkaa Anskulle!

4 kommenttia:

AN kirjoitti...

Tämä on todella kiva ja parempi ehdottomasti kuin edellinen,vaikka eihän siinäkään nyt mitään vikaa ole!Leimakuva on kivempi ja asettelu myöskin,ei ole liian täynnä!
hyvää illanjatkoa

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Nii-in, tuo taitaa kyllä olla makuasia. Minä tykkäsin kyllä edellisestäkin kortista. Yleensäkin pidän korteista, joissa on paljon katseltavaa, ja edellisen leimakuvan olit värittänyt tosi kauniisti, niinkuin tämänkin! Sitäpaitsi tämä väriyhdistelmä, vihreä-lila, miellyttää minua kaikenkaikkiaankin kovasti, eikä ole tosiaankaan helpommasta päästä. - Juu, ne japanilaiskuvat ovat todellakin leimakuvia, ja sain niitä Mimikolta vaihdossa. Muuten, semmoinen tuli tuossa jo aiemmin mieleen, kun näin sinulla tuon ihanan ruusuleimasimen (jonka tyylistä minulla ei ennestään ole), että jos haluat, voisin joskus vaihtaa kanssasi leimakuvia? Minulle noita leimasimia on jo kertynyt ihan kiitettävästi (blogin sivupalkista löytyy linkki niihin), ja tykkään mieluusti vaihdella muiden kanssa. Mitäs sanoisit?

TanjaS kirjoitti...

"Papille puikkoihin" :) ....Joo, sopiihan se vaihto. Minulle on tulossa uusi Magnolia Tilda ja pupu, nalleleima ja joku "käsi- kädessä" leima.Minä en viitsi painaa kaikkia nimiä mieleeni enään tässä iässä :) Mutta laitan heti niistä uusista leimoista kuvat tänne kun tulevat. Ja se ruusuleima on todella ihana ja ilman väritystäkin- sopii taustaksi on niin iso. Minä sain taas " minäni" kuntoon koskien kortteja ja niiden valmistusta - kunhan sain ensin hieman tuumailla miksi minä näitä askartelen:) On aika ajoin ihanaa kohdata itsensä -vaikka vähän joskus " ei niin itselle positiivisten asioiden ja tunteiden kautta".Hyvää yötä ja palataan asiaan :)

Maaret kirjoitti...

Aivan IHQ, todella upea kokonaisuus!