torstai 19. maaliskuuta 2009

8/2009 Nalle ja OnnenhetkiäIhan "peruskamaa" tänään tänne laitan. Ihana oli tehdä päätään sen enempää vaivaamatta. Nyt sitten kävelylle - jos sais lenkki vaatteet ensin päälle! HMMM- en tiedä miksi mutta minusta tässä kortissa on "valtavat" värit.

Hauskaa iltaa kaikille toivottaa Köllöhiiri ``´´

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kaunis kortti! Ihana kuva ja väritys upea!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tosi kauniit värit, totta! Tykkään myös valtavasti tuosta alempana olevasta vihreä-roosa hiirulaiskortista! Ja myös vihreä maskuliininen kortti on minusta tosi hieno: komeat, voimakkaat värit. Minusta muuten nuo kaikki eläinleimat ovat aika vaikeita väritettäviä. Olen tainnut löytää pikkutytön itsestäni, koskapa tykkään värittää ennen muuta vaatteita :D. - Sinä olet sentään YRITTÄNYT tilata maailmalta jotain. Minä olen niin ylettömän arka ja varovainen, etten uskalalla tilata ulkomailta oikein mitään, kun olen ainakin ristipistorintamalla lukenut kaikenlaisista takkuiluista ja "jännitysmomenteista" ennen kuin tilaukset ovat saapuneet. Toisaalta olen muutenkin tuuminut, että taitaa harrastukseni olla sen verran pienimuotoista ja "voittoa tuottamatonta" (lue: tuottaa pelkkää tappiota :D), että minulle taitaa kotimaasta saatava materiaali toistaiseksi riittää. No, leimakuvavarastoanihan olen monipuolistanut justiinsa noilla vaihdoilla. Ei tarvitse sitten kaikkia leimasimia itse omistaa, kun toisaalta vaikuttaa siltä, että välillä tulee ostoksissa ohari. Ettei sitten tulekaan käytettyä jotain leimasinläpyskää, jonka on suurella himolla ja innokkuudella itselleen hommannut :D. (Niin, että vaikka etukäteen kadehdin, kun lueskelin toisten blogeista, miten he olivat lähdossä Leimailutaivaan tapahtumaan, niin jälkeenpäin olin ihan tyytyväinen, kun en päässyt. Säästinpä nekin heräteostosrahat!) ( - Ohho, herkesinpäs puheliaaksi...)

TanjaS kirjoitti...

Papille puikkoihin :) en minä ole ennen tilannut ulkomailta mitään. Hamuan vain jotain sellaista mitä ei täällä ole myynnissä. En ole ainakaan löytänyt. Sinulta tahtoisin "ostaa" tai vaihtaa ainakin niitä japanilais aiheisia leimakuvia. Se että herkesit puheliaksi oli minulle ilo- sinun kirjoituksesi lukeminen teki hyvää mieltä :))