tiistai 24. maaliskuuta 2009

14/2009 Kissa karannut :(

Pääsiäinen tulossa ja minulta on kissa kadonnut korttiin. Ei tahdo enään kanssani kiertelemään.Olen tänään kokeillut kaikenlaista - enkä satsannut mihinkään. Kokeilin uusia pikkuleimoja ja huomasin leimavärivaraston puutteeliseksi. Talosta ei löydy mitään pääsiäisaiheista koristusta. Olisin laittanut ruskeita höyheniä, mutta olen ilmeisesti nakannut ne menemään kun ei mistään löytynyt. Mutta...vielä tahdon tehdä ainakin yhden pääsiäiskortin siinä isommassa koossa. En taida lähteä kävelylle tänään:)

Terveisin Köllöhiiri ``´´

8 kommenttia:

AN kirjoitti...

Ihana kissakortti ! Onko sinulla nämä leimat ?

TanjaS kirjoitti...

On nämä leimat- kukkaleimat(setti) ja kissa ostin tänään :)

Ansku kirjoitti...

Onpa ihana kortti ja leimasta tykkään tosi paljon ja blogin pohja aivan upea just mun makuun, katselin itsekin tätä mutta en nyt sitten vaihtanut kuitenkaan.

krista kirjoitti...

Kaunis kortti ja ihanan veikeä kissa! Nuo kukkasetin leimatkin on tosi kivat :)

Saron kirjoitti...

Kertakaikkisen ihana kortti!! Ja mielettömän veikeä tuo leimakuva:)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin täällä olen tutkimassa... katselen tuota isonnettua kuvaa ja ihastelen... Minulla olisi tehtävä yksi työhön liittyvä työ, mutta täällä vain selailen blogeja... Hyvää päivänjatkoa;)

Mervi kirjoitti...

Tämä on ihana! Kissa on tosi kaunokainen ja kortti ihan nappiin, ja tykkään myös pohjasta;-))m

Maaret kirjoitti...

Tätä korttia ihailin jo eilen, mutta kiireessä en ehtinyt kommentoida, joten korjataan asia nyt:) Tämä kortti on yksi kauneimpia, mitä olet sivuillasi nähnyt! Ruskea värimaailma ja tumma ylväs kissa on loistava yhdistelmä, joka tekee kortistasi täydellisen:)