lauantai 28. maaliskuuta 2009

18/2009 Vintagea vielä

Jehkotar CardChallenge # 50


Tämän viikon Jehkottaren luonnoksen oli tehnyt AN. Kiitos AN ihanasta luonnoksesta ja Vintagella. johon olen hieman hurahtanut, lähden tällä viikolla mukaan.

Tein tämän Jehkottaren haasteeseen - mutta olen hieman tyytymätön ja toisekseen aivan liian väsynyt linkittääkseni sen sinne. Kuten edelliseen korttiin kommentoin: ei se yksi pääskynen vielä kesää tee...nimittäin en enään onnistunut leimaamaan yhtähyvän tasoista kuvaa kun edellisessä. Jos joku tietää kuinka näitä "valokuva" leimoja oikeasti käytetään - olisin otettu jos kertoisi minulle.

Hyvää lauantai iltaa kaikille :)

6 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Ihana tämäkin, mä käytän sellasta mustaa ..onkohan se jotain solumuovia tms. siis kuvan alla kun leimaan. Jotain pehmeetä kannattaa olla alla että ostuu kaikki kohdat. Ei kannata hirveesti hinkata puhdistaessa sitä leimasinta, pilasin Marilynleimasimet niin ettei niistä enää tuu kuvaa. Olet ehkä käyttänytkin tuota pehmustetta.

AN kirjoitti...

Tosi hieno haastekortti,vintage-tyyliin kai saakin olla vähän epätäydellinen!

tiina38 kirjoitti...

Mahtava kortti niin kuin tuo aikaisempikin mikä on samasta leimasimesta!!!
Terkkuja, Tiina

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tämähän on taas vietävän ihana! - Minusta nuo vintageleimat saavat ollakin pikkuisen "epätäydellisiä". Sehän tekee ne vielä vanhahtavamman näköiseksi. Tässäkin on semmoinen vanhan valokuvan fiilis, että se on joskus ajan saatossa varastossa taittunut ja sitten taas suoristettu... Upea kortti, ja kaikki osat natsaa!

Saron kirjoitti...

Kyllä tuo leimaus onnistui tässäkin ihan hyvin, en arvannut heti, että tuo kuva on leimattu, niin aidolta senäytti! Todella kaunis kortti!! Tässä silmä lepää!!

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihana kortti. Minäkin luulin ekas että on valmis kuva. Hienosti olet onnistunut ja kivasti nuo tekstit :)