sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Onnea teille kahdelleTämän viikon Jehkotar card challenge haaste oli suullinen ja Jehkottaren oma: käytä pitsiä, mieluiten aitoa. Minun tapani mukaan luin :käytä pitsiä ! Kun kortti on valmis paneudun tarkemmin ohjeeseen ja huomaan ohjeistuksen - mieluummin aitoa pitsiä. No minulle kaikki mikä on reikäistä on pitsiä - sovitaan niin.

Miksi tällainen hääkortti. Perheeseen tuli kihlapari perjantaina. Ainoan lapsenlapseni äiti meni kihloihin lapsen isän kanssa - mikä oli hyvin perusteltua ja iloinen tapahtuma. Olen iloinen että tyttäreni on löytänyt rakkaan.

Minä siis olen isoäiti eli jotenkin ikääntymistä kuvaavasti sanottuna mummo. Pitääkö tulla (olla) mummoksi jos ei haluu? Pitää !!! Se on luxus elämää lasten kanssa. Pikku Sara 6kk on aito helmi ja maailman yksi ihanimmista asioista. Se mummoudesta. Minulla näitä omia helmiä myös piisaa - 4 kappaletta ikähaitarilla 25-8 vuotta. Kaikki 4 kappaletta kotoisin Siperiasta :))

Kortteja ehkä tulee tänään vielä lisää - olen työtön :)

Rakkaudella
Köllöhiiri

3 kommenttia:

AN kirjoitti...

Ihanan kortin olet tuosta kuvasta tehnyt! Minulla noita on jo 5,enkä itse ole ollenkaan vanha????
Ihanaa naistenpäivää Köllöhiiri!

Maaret kirjoitti...

Hyvää Naistenpäivää!
Tässä ehkä yksi parhaimmista korteistasi, mitä olen nähnyt. Tässä on kaikki elementit, mitä täydellisessä kortissa kuuluukin olla. Leimakuvan väritys ja sen ihana pieni kiilto on aivan IHQ, kaikki paperi- ja "pitsi"valinnat ovat loistavia ja sopivat täydellisesti yhteen!

maiju kirjoitti...

Tämä on aivan ihana. Tykkään tästä HouseMousen leimasimesta... Itsellänikin pitäisi olla jokun leimattu kuva tällä leimasimella tehtynä.
Hyvää Naistenpäivää sinne Siperiaan :)))