keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

15/2009 Kastekortti


Kastekortin tein tänään omiin tarpeisiini. Valitettavasti kaunein kuva kupsahti taas ladatessa väärin päin. En tiedä miksi niin joskus käy. Minä en oikein osannut arvioida teinkö hyvän kastekortin vai en. Tämä on tehty hieman tuunaten kun aiheeseen liittyvää materiaalia ei paljoa ollut kotona. Niin , ja ensimmäistä kertaa olen valmistanut kortin ja sitten "purkanut" sen miltei kokonaan. Valkoinen kukallinen pitsipaperi mahdollisti liimattujen kukkien poiston alta pois niin ettei se itsessään vahingoittunut.

Köllöhiiri lähtee kaupunkiin tekemään pieniä hankintoja : höyheniä, liimaa, tylliä ehkä, jotain pääsiäisaiheista. Ja sitten tietenkin, minulla on omasta mielestä mahdottoman hyvä idea korttiin toteutettavaksi ( olen kirjassa nähnyt niin tehtävän) - mutta se on yllätys. Katsotaan löydänkö tarvitsemani.

Hyvää päivää kaikille ```´3 kommenttia:

AN kirjoitti...

Aivan ihastuttava,kastemaljakin siinä näkyy!Jännittyneenä odotellaan minkälainen idea sinulla on!! Näytä pian...
Hyvää ostosretkeä,Köllöhiiri!

TanjaS kirjoitti...

Valitettavasti idean valmistumista saatte vielä ainakin vähän odottaa. En vielä ostanut tarvikkeita kävin vain katsomassa ja tein diiliä tyttären kanssa. Hän kun on parempi siinä asiassa.Ilmoitan sitten kun kysymyksessä on lupaamani "yllätys". Ja voipipa olla että rupean itsekkin ompelemaan niitä:)))

maiju kirjoitti...

Aivan ihana kastekortti. Kirkolliset juhlat ovat aina vähän haastavia. Tämä on onnistunut kympillä :)