lauantai 28. maaliskuuta 2009

17/2009 Köllöhiiri kympillä ;)


Kun Köllöhiiri Pariisinmatkalla tutustui Skinny nimiseen korttihuijariin ,joka tarinassa kulkee myös nimellä IsoPusu - syntyi; made with Love, piparminttua ja suklaata :))

Sain eilen norjasta tilaamani vintage leiman. Kun sitä katselin ajattelin ..no niin nyt minua on taas huiputettu - tyhjän kumiläpyskän lähettivät. Enhän minä tiedä kuinka tällaisia leimoja käytetään..no kun leimaus ei onnistunut akvarellipaperille, päätin kokeilla valokuvauspaperia ja jees...siinähän se on. Ei ehkä priimana - mutta kuitenkin. I love it.

Köllöhiiri rakastaa ``´´6 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Tää on aivan superihana ja tarina on mahtava, varsinkin kun sen tietää mistä se sai alkunsa :D

Mervi kirjoitti...

Superbe, mahtavan upea kortti, j'aime;-))m

AN kirjoitti...

Minä myös tykkään ,hieno leima ja hieno kortti tarinoineen!

Maaret kirjoitti...

Todella romanttinen ja niin ihanasti vintagen-henkinen kokonaisuus:) Vinkkinä: Kumiläpyskän taakse kiinnitetään Ez Mount-pehmustelevyä, niin leimaaminen onnistuu akryylipalikan avulla:)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tämähän on vallan mahtava! - Ei se EZ-mount muuten tunnu kaikkiin "kumiläpysköihin" auttavan. Ainakin minulla on vintageleimasimia, jotka eivät leimaa kaunista jälkeä akvarellipaperille, koskapa paperissa on liikaa "kuoppia". Sen sijaan Tiimarin vesiväripaperille leimaus onnistuu, ja ihan kelvollista paperiahan sekin on, vedenkestävääkin jopa :D! Sitäpaitsi näitä vintagekuvia harvemmin ihan kovasti paljon väritellään. Jos nyt vähän sävyä, yleensä. (Nyt pikkusen käyp' katteeks' tuo komia leima kyllä... ;).) - Muistanko oikein, että sinä määrittelit sen pikkuneidin kukan unikoksi? Oli meinaten hyvä lajitunnistus. Itse en olisi hoksannut! Täytynee ruveta niitä kanssa joskus väsäileen, kun kerran tyttö opetti. (Sanavahvistus näyttää olevan viikonloppufiiliksissä, kun tarjoaa sanaksi "viagr"...

TanjaS kirjoitti...

"Viagr"...sekin vielä, ihanaaaa.:))
Valitettavasti minun on todettava että tämän leimakuvan leimaaminen EI onnistunut uudelleen yhtähyvin valokuvauspaperille - se aina jostakin "repesi". Tämä leima on sellainen - kun siihen laittaa leimavärin - se näyttää ihan negatiiviltä.Jos joku tietää miten tälläisellä leimalla leimataan - kertokoon siitä. Hohhoijaa...kyllä sitä on minullakin kevättä rinnassa...huokailee KH``´´
Hyvää viikonloppua "papille puikkoihin" :)